sâmbătă, 31 iulie 2010

Kind of people



Îi vedem în fiecare zi pe stradă, acasă, la şcoală, la birou, peste tot.
Fiecare dintre ei îşi doreşte ceva mai bun de la la viaţă.De fapt cine nu şi-ar dori asta?
Ştii?Unii se dezbracă de caracter aşa cum se dezbracă de haine. Când le vezi adevărata faţă rămâi perplex. Ca şi cum o adiere uşoară într-o noapte de vară s-ar transorma în furtună , sau invers.
În fine.Există prea multe măşti diferite că să îţi poţi da seama care este cea potrivită pentru a ajunge ''the best'' sau mai bine spus, să fii superior.
Caracterul este o proprietate morală care se manifestă prin perseverenţă, vigurozitate şi corectitudine. Unii ar spune: ''Aşa, şi ?''
Păi cum ''Aşa, şi?'' Uite cât de uşor îţi pot percepe oamenii caracterul: Fiind prea încet oricine îşi poate da seama că ai un caracter flegmatic, find agresiv ,eşti aşezat în rândul celor cu un caracter coleric ş.a.m.d
Unii dintre noi pot trece imediat de la coleric la flegmatic , chiar dacă este un pas destul de mare între cele două. Să zicem că e ca o super-putere, ca şi cum ai trece de la vizibil la invizibil. Tare, nu ?
''Azi îţi place , mâine nu-ţi mai place; azi îl vrei, mâine nu; azi alergi şi eşti în stare să faci chiar şi bungee-jumping iar mâine eşti trist, melancolic, pus pe gânduri , chiar scrii poezii''
Cum ar fi să vină cineva la tine şi să-ţi spună: ''Te iubesc!'' Iar peste un sfert de oră nici să nu te observe? Oamenii se schimbă repede şi aproape fără să-ţi dai seama.
Cu toţii ştim povestioara cu băieţelul care minţea , iar când a spus adevărul nu l-a mai crezut nimeni.Ce credeţi? A mai minţit vreodată ? Eu nu cred.
Oamenii învaţă din greşeli. Greşelile sunt ca nişte profesori , nu-ţi dau note proaste, dar te învaţă ce e bine şi ce nu este.De ce unii trebuie să facă ceva doar pentru că au văzut la alţii?
Sunt roboţeii aceia cu telecomandă care, dacă apeşi pe un buton,merg, dacă apeşi pe altul vorbesc. Uite aşa sunt şi fiinţele omeneşti. Dacă cineva le spune că e cool să fumezi, normal că trebuie să iasă din turma un-cool şi să ‘’intre’’ în cea mişto, iar după un timp nu o să ştie ce să facă pentru a ieşi de acolo. Şi din cauza atâtor încercări nereuşite , vor ajunge depresivi şi alte cele.
Pentru a fi respectat, părerea mea ca şi a multora dintre noi, este să fii tu însuţi şi vei fi surprins. Şi acum probabil vei spune: ‘’Haii frate , toată lumea îmi zice astaa’’. Da, şi ? Ca să nu mai faci se spune lumea propune-ţi tu singur să faci ce-ţi trece prin minte( dacă e ceva bun, bineînţeles) , şi să nu ţii cont doar de părerea altora.Nu trebuie să fii o copie xerox a celor din jurul tău, Încearcă să fii original.
Ok , şi acum ,referitor la bunătate şi restul. Nimeni nu îţi spune că trebuie să fii ‘’sfantul sfinţilor’’ puţină obrăznicie nu strică, dar şi obrăznicia asta are limitele ei. So,take care!
Cu puţină voinţa poţi vedea ‘’Ce n-a văzut Parisul’’!:))

5 comentarii:

  1. asta difera de la om la om.nu e la toti acceasi poveste,rutina si...restul,dar imi place ce ai scris pentru ca intr-o oarecare masura asa este:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Bineinteles ca difera..
    Asta este doar un fel de parere a mea , ca sa zic asa. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. fain pe aici pe la tine. felicitari!
    te astept si pe
    http://pegas-motorizat.blogspot.com
    - Ne amuzam ca nu-i impozabil!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte interesant...imi place ce ai scris:>
    Andrei.>:D<

    RăspundețiȘtergere