miercuri, 16 iunie 2010

Ieri





Stau si ma gandesc..De ce exista iubire?Oamenii nu pot fi fericiti si fara aceasta dorinta de a fi dominati pentru totdeauna de sperante si sentimente pozitive fata de alta persoana despre care stii ca pana la urma te va uita , sau nu-i va mai pasa asa mult de tine?Toti stim ca nimeni nu poate merge inapoi sa schimbe inceputul, dar tot ne lasam dusi de val de aceste iluzii ce te fac sa crezi ca esti cea mai iubita persoana de pe pamant doar pana cand deschizi ochii si realizezi ca totul a fost un vis frumos.Incerci sa adormi inapoi dar nu poti pentru ca ura , rautatea si nepasarea te tin treaz!Sunt doua feluri de oameni pe lume: Cei care lupta prea mult pentru ce isi doresc si se simt ingrozitor de dezamagiti si de lipsiti de putere atunci cand nu obtin ce vor, si cei care trateaza totul cu nepasare si stiu ca atunci cand lasa totul balta incep sa traiasca cu adevarat. Bineinteles ca acestia sunt fetele si baietii( ar trebui sa spun femeile si barbatii, dar eu nu sunt inca femeie si nu vreau sa scriu lucruri despre care nu stiu numic).
Cum te simti atunci cand te gandesti la el ca la singurul om ce-ti poate transforma inima de gheata intr-o mare de lava incinsa, si el se gandeste la tine ca la o masina frumoasa care functioneaza prost?
Formezi numarul si il suni,chiar daca prietena ta cea mai buna iti spune sa nu faci asta.Iti spui:''Ce stie ea ce e iubirea?''Inima iti bate ca a unui copil ce abia a invatat sa mearga si nu are incredere in propriile picioare. Iti raspunde .Il intrebi daca nu vrea sa va vedeti.El iti simte emotiile , dar nu il intereseaza, stii si tu asta ,dar nu vrei sa recunosti. Chiar vrei sa ii dai prietenei tale sansa sa rosteasca cele mai frumoase cuvinte din limbajul oamenilor?''Ti-am spus eu!''? Se pare ca da. Iti spune ca nu poate sa iasa pentru ca are nustiu ce de facut, dar iti promite ca va veti intalni maine si ca lui ii este foarte dor de tine.Uite asa trece de la baiatul nepasator si cu inima de piatra la cel intelegator si iubitor.De ce nu deschizi odata ochii? Iti place asa mult sa fii luata de fraiera?Nu asculti de nimeni ,vanitatea iti stapaneste mintea.A 2a zi nu vine la intalnire.Stiam asta, si tu stiai ca nu va veni. Cateodata esti atat de oarba.Tu nu vrei foarte multe de la el, vrei doar sa te iubeasca , dar el nu vrea nimic de la tine si asta face ca totul sa se duca de rapa. Degeaba incerci sa readuci totul la normal, sa fie cum era inainte. Nu. El vrea sa traiasca cu adevarat.
Acum cauti disperata un alt umar pe care sa-ti versi supararea.
Dar ochii tai nu mai sunt caprui si la fel de ''dulci'' ca ciocolata, sunt plini de ura si de dorinta de a te razbuna. Si ce e mai rau e ca nu il vei trata pe fostul cu rasplata cuvenita ci pe cel pe al carui umar plangi acum.
Urat, foarte urat. Si cand te gandesti ca ai avut o persoana langa tine de ale carei sfaturi trebuia sa tii cont chiar daca uneori ai crezut ca e prea zapacita pentru lumea in care traieste.Si chiar nu i-a parut atat de bine cand ti-a spus: ''Ti-am zis eu'' .Dar tu nu stii ca viata este acel lucru care se petrece atunci cand tu esti prea ocupata sa iti cauti sufletul pereche.


P.S. Probabil crezi ca ''Iubirea'' ar fi un titlu mai potrivit , dar mie imi place ‘’Ieri’’ Pentru ca toate astea s-au intamplat ieri. Azi poti alege tu cum va fi deacum incolo.;)

6 comentarii:

  1. hmm
    foarte tare...
    ti-am vazut commul ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ia ziua de ieri cu tine,
    Sa nu poti uita de mine,
    Chiar de nu vei mai fi a mea....stiu ca nu ma vei uita
    Ia ziua de ieri cu tine,
    Sa poti sa ma simti si maine,
    Cand vei regreta....c-ai pierdut iubirea
    [ Connect-R - Ieri ]
    Chiar nush ce sa spun...si pt asta am pus versurile din melodia "Ieri" :D

    RăspundețiȘtergere
  3. esti foarte speciala..cuvintele tale ma despart de restul lumii,ma fac sa uit de rautatile din jur si sa intru intr-o lume noua..o lume in care toate povestile au un final fericit.o lume mai buna in care tot timpul lacrimile se transforma in bucurii..iti doresc mult succes in tot ce faci ...poop.gabitu uratelu

    RăspundețiȘtergere
  4. superb inca odata::xx.gabitu uratelu

    RăspundețiȘtergere
  5. :x foarte tare
    imi place ce ai scris;;)
    hai k te pupa sis:*

    RăspundețiȘtergere